1e wedstrijd:   De Baolcross

De opening van het Autocross Masters 2019 seizoen zal plaatsvinden bij een club, waarvan iedereen weet, dat het hun wel toe te vertrouwen is! Sinds lange tijd hebben zij met Pasen hun eigen Baolcross, in 2019 doen ze er een schepje boven op in het weekend na Pasen, op 27 en 28 April zijn we er te gast met de openingswedstrijd van 2019……

Autocross Vereniging “De Baolcross”
Eikelenbosch 4
5111 EL   Baarle Nassau
t.a.v: Diane Schoenmakers
Facebookpagina: De Baolcross
Email: debaolcross@gmail.com

2e wedstrijd:   SANN

De 2e wedstrijd, met een organisator die er alles aan doet om het alle autocross minnende mensen naar hun wens te maken, en dat beloofd wat…… rijden en/of zien, is meemaken….. be there: Autocross op het hoogste niveau in Pieterzijl op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni.

Stichting Autosport Noord Nederland
Matsloot 10
9749 TJ  Matsloot
t.a.v: Sietse Solle
Tel: 06-14276096
Facebookpagina: Stichting Autosport Noord Nederland
Email:  g.solle@netvisit.nl

3e wedstrijd:   TACO

Wie TACO zegt, zegt autocross, de jarenlange ervaring komt telkens naar voren met het organiseren van een van de mooiste wedstrijden in Nederland! Vaak als 2e wedstrijd in ons kampioenschap, maar dit jaar als 3e. De gezelligheid zal er niks minder om zijn! Het weekend van 29 en 30 Juni zijn we aanwezig op de bikkelharde klei, aan de IJssel, in Terwolde.

Terwoldse AutoCross Organisatie
Vossenweg 5
8196 KN  Welsum
t.a.v: Marjolein Samberg
Facebookpagina: TACO terwolde
Email: bestuur@taco-terwolde.nl

4e wedstrijd:   DAC

De 4e wedstrijd van ons kampioenschap word georganiseerd door de DAC, ook de DAC doet voor de 3e keer op rij alweer mee in ons kampioenschap! Nu ook weer op bekend terrein in Wijhe. Het 1e jaar mist, het 2e jaar water, dus dit jaar moet het qua weertype wel goedkomen, en de organisatie kunnen we wel in handen geven van de DAC! Het weekend van 27 en 28 Juli zien we jullie in Wijhe.

Drentse Autocross Club
Frieseweg 5
8375 AH  Oldemarkt
t.a.v: Marijke vd Vegt
Facebookpagina: Drentse Autocross Club
Email: info@drentseautocrossclub.nl

5e wedstrijd:  RG Bohnhorst

Met het oprichten van ons kampioenschap was de inzet om te organiseren met verenigingen in 3 landen;  Nederland, Belgie en Duitsland! Trots zijn wij dan ook om te schrijven: voor de 5e wedstrijd gaan we een stukje Duitsland in! De jongens van de organisatie, en het terrein, zijn voor vele onder ons geen onbekende. Het weekend van 7 en 8 september staat dan ook gerand voor mooie wedstrijden EN gezelligheid met de Bohnhorster motoroil auf die stamtisch……  BIN DA

Renngemeinschaft Bohnhorst e.v.
Lavelsloherstrasse 1
31606 Warmsen  De
t.a.v: Eric Heineking
Facebookpagina: Renngemeinschaft Bohnhorst e.V.
Email: autocross@rgbohnhorst.de

6e wedstrijd:  Crazy Croeze Club

De laatste wedstrijd in 2019, zal wederom plaatsvinden bij het Crazy Croeze Club team in Landen, en deze vereniging weet ook wat organiseren is, zowel van een wedstrijd als van een feest. Dus ook hier zal zondagavond de kampioenschaps prijsuitreiking zijn! Voor dit weekend telt: 1 en 1 is 2, omdat: 20 hectare grond en een grote feesttent garant staan voor een geweldige afsluiting… Dit allemaal in het weekend van 28 en 29 september in het Belgische Landen! (tip: 30 september zeker vrije dag nemen)

Crazy Croeze Club Vzw
Orsmaelstraat 2a
B3450  Geetbets  Be
t.a.v: Kris Andries
Tel: +32(0)475-656757
Facebookpagina: Crazy Croeze Club
Email: kris.andries4@gmail.com

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email